About Me

My photo
Assalamualaikum! I am Ifahafizha. 24 years old. A mother of twins and an Architectural Technology graduated. Kuantan, Malaysia / Derby, UK

I am back!

Assalamualaikum w.b.t,

rasa macam dah lama gilee tak menulis. entahlah, macam tak fokus je nak menulis sebab mood macam pusing-pusing je. sekarang dah masuk semester 5 tahun akhir diploma, rasa macam lega dah sikit. hihihi.

disebabkan dah lama tinggal blog. aku rase banyak benda tak update dalam blog tapi takpelah lepas ni akan cuba curi masa sikit untuk update blog.

dengan ini aku tinggalkan sedikit mukadimah untuk kawan-kawan semua.




alhamdulillah sekarang aku tengah pregnant anak kembar *29minggu.

semoga semuanya selamat hingga ke akhir. amin



ok, babyeee

No comments: